LET OP: vanaf half juli 2016 werken wij voornamelijk voor zakelijke opdrachtgevers. De bruidsreportages en uitgebreide family-shoots komen helaas te vervallen... maar wellicht maken we wat bruidsreportages betreft voor jullie wel een uitzondering als jullie voor mij bekenden zijn uit Heino?? (en misschien zelfs wel Raalte of Zwolle?)

De reden hiervoor leest u HIER.

PARTICULIERE FOTOGRAFIE

- uurtarief: € 103,00

(reiskosten worden apart in rekening gebracht, € 0,35 per/km)

Er wordt altijd minimaal 1 uur in rekening gebracht.

Zon en feestdagen: tarief 150%

Prijzen afdrukken op verschillende materialen: zeer gevarieerd aanbod, van € 2,49 voor een standaard afdruk t/m € 1089,00 voor een grootformaat print op exclusief materiaal.

Waardebonnen: waardebonnen worden uitgegeven met een minimale waarde van € 145,00. Dit zorgt voor voldoende tastbaar resultaat na een uur fotografie en geeft de ontvanger de keuze bij te betalen voor meer afdrukken of afdrukken op groter formaat of duurder materiaal, maar hoeft het niet.
 

Mini make-overs! 

In samenwerking met enkele lokale Haar Stylisten en Visagisten bieden wij Mini make-overs aan. Met behulp van de juiste visagie, hairstyling en verschillende soorten licht. achtergronden en poses, halen we het beste in u naar boven! Eerst wordt u in alle rust opgemaakt en zorgt de hair stylist voor een verassend maar bij u passend hair design. Vervolgens komt u in de schijnwerpers. U heeft er nog nooit zo fantastisch uitgezien, een ware metamorfose! Al vanaf € 250. 

Ook leuk als kado!
 

Bruidsreportages 

In totaal hebben we 5 verschillende type albums met ieder hun eigen specifieke mogelijkheden voor de personal touch. We bieden nu uitsluitend nog vanaf de derde optie (€ 1575) aan en dat heeft een aantal bijzondere extra's die absoluut uniek zijn in de markt! Details geven we graag na kennismaking bij ons in de studio (maar we kennen elkaar waarschijnlijk al?). Houdt rekening met extra reiskosten Edinburgh - Heino...

Wij werken samen met het vaklab VakColor, voor de beste kwaliteit.

Ook kunnen er vak-afdrukken tot op poster formaat op Fujicolor Professional fotopapier, Canvas en Aluminium bijbesteld worden.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij beschikken over reserve apparatuur in dezelfde kwaliteit en wij voldoen aan de laatste eisen op het gebied van kleurbeheer en bestandsbeheer.

Neem wel tijdig contact op zodat we jullie wensen goed kunnen doorspreken en de datum kunnen vastleggen. Een aantal data worden al ruim een jaar van tevoren vastgelegd (en dit is niet commercieel bedoeld).

Vakkundig ingebonden door Francien Bontje

Aliminium Cover materiaal

Albums

Wij leveren uitsluitend albums op echt fotopapier. 

Ingebonden albums op echt fotopapier zijn het neusje van de zalm op gebied van trouwalbums. De kwaliteit van de foto's komen het best tot zijn recht in een solide handwerk album. De populairste maten zijn 30x40 t/m 45x45. Ook hebben wij bijzonder mooie klassieke albums met echte schuingesneden passe-partouts, eventueel afgewerkt met mooi stikwerk in kunstleer of echt leer. 

 

 Palazzo met ViVidColor cover

Palazzo met ViVidColor cover

 Palazzo Matted (echte Passe-Patouts!) Demo album beschikbaar!

Palazzo Matted (echte Passe-Patouts!) Demo album beschikbaar!

 Palazzo Mats

Palazzo Mats

Afdrukken/Lijsten Passe-Partouts

Wij leveren vakprints in de formaten 13x20 t/m 60x90 op Fujicolor Professional fotopapier. Voor de formaten 20x30 en 30x45 staand en liggend hebben wij passe-partouts en lijsten op voorraad. 

Ophangprofiel voor foto op alumminium of DiBond

Bijzondere Materialen

Wij kunnen prints leveren op diverse materialen zoals Aluminium (dibond) Acryl etc. Formaten t/m 145x 220 zijn mogelijk. Een monochrome opname direct op dibond geprint in 40x60 is absoluut adembenemend mooi.

Ook leveren wij Canvas prints op een zware kwaliteit poly/katoen canvas (geen goedkoop linnen). De prints worden gemaakt met hoge resolutie fotografische printers en meermalen gecoat, zijn 100% kleurecht en blijven dat ook.

NIEUW:  STUDIOVHF heeft een 'flatscreen' variant toegevoegd. Hierdoor komt de foto als het ware los van de wand te staan en krijgt conventioneel canvas een bijzonder modern en strak karakter. In de studio hebben we deze: foto als voorbeeld op 90x90, erg mooi !

 Flatscreen canvas

Flatscreen canvas

Openingstijden: maandag t/m zondag (op afspraak).

Bovengemoemde prijzen voor particuliere fotografie zijn inclusief 21% BTW.

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

 www.studiovhf.com

www.studiovhf.com

Productie kosten: 

- uurtarief opname: € 85,00
- uurtarief selectie/nabewerking/verzending: € 65,00
- reiskosten: € 0,35/km

Gebruikskosten:

- afhankelijk van medium en oplage

(Bovenoemde bedragen zijn excl. BTW)

Meer informatie vind u op de tarieven pagina Zakelijke Fotografie.

Fotograaf Zwolle Raalte