LET OP: vanaf half juli 2016 werken wij voornamelijk voor zakelijke opdrachtgevers. De uitgebreide family-shoots komen helaas te vervallen. 

Bruidsreportages doen we nog steeds graag!

Bedrijfsfotografie

www.studiovhf.com

www.studiovhf.com

Productie kosten: 


- uurtarief opname: € 85,00
- uurtarief selectie/nabewerking/verzending: € 65,00
- reiskosten: € 0,35/km

Gebruikskosten:


- afhankelijk van medium en oplage

(Bovenoemde bedragen zijn excl. BTW)

Meer informatie vind u op de tarieven pagina Zakelijke Fotografie.

Bruidsreportages 

In totaal hebben we 3 verschillende type albums met ieder hun eigen specifieke mogelijkheden voor de personal touch. Bruidsreportages beginnen nu vanaf de € 1795 (incl. BTW) maar dan hebben jullie een compleet product met een aantal bijzondere extra's die absoluut uniek zijn in de markt! Dit is inclusief reiskosten Edinburgh - Heino, wie kan dat nu zeggen?

Wij werken samen met het vaklab VakColor, voor de beste kwaliteit.

Ook kunnen er vak-afdrukken tot op poster formaat op Fujicolor Professional fotopapier, Canvas en Aluminium bijbesteld worden.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij beschikken over reserve apparatuur in dezelfde kwaliteit en wij voldoen aan de laatste eisen op het gebied van kleurbeheer en bestandsbeheer.

Neem wel tijdig contact op zodat we jullie wensen goed kunnen doorspreken en de datum kunnen vastleggen. Een aantal data worden al ruim 1,5 jaar van tevoren vastgelegd (en dit is niet commercieel bedoeld).

Vakkundig ingebonden door Vakcolor

Aliminium Cover materiaal

Albums

Wij leveren uitsluitend albums op echt fotopapier. 

Ingebonden albums op echt fotopapier zijn het neusje van de zalm op gebied van trouwalbums. De kwaliteit van de foto's komen het best tot zijn recht in een solide handwerk album. De populairste maten zijn 40x40 t/m 45x45. Ook hebben wij bijzonder mooie klassieke albums met echte schuingesneden passe-partouts, eventueel afgewerkt met mooi stikwerk in kunstleer of echt leer. 

 

Palazzo met ViVidColor cover

Palazzo met ViVidColor cover

Palazzo Matted (echte Passe-Patouts!) Demo album beschikbaar!

Palazzo Matted (echte Passe-Patouts!) Demo album beschikbaar!

Palazzo Mats

Palazzo Mats

Afdrukken/Lijsten Passe-Partouts

Wij leveren vakprints in de formaten 13x20 t/m 60x90 op Fujicolor Professional fotopapier. Voor de formaten 20x30 en 30x45 staand en liggend hebben wij passe-partouts en lijsten op voorraad. 

Ophangprofiel voor foto op alumminium of DiBond

Bijzondere Materialen

Wij kunnen prints leveren op diverse materialen zoals Aluminium (dibond) Acryl etc. Formaten t/m 145x 220 zijn mogelijk. Een monochrome opname direct op dibond geprint in 40x60 is absoluut adembenemend mooi.

Ook leveren wij Canvas prints op een zware kwaliteit poly/katoen canvas (geen goedkoop linnen). De prints worden gemaakt met hoge resolutie fotografische printers en meermalen gecoat, zijn 100% kleurecht en blijven dat ook.

NIEUW:  STUDIOVHF heeft een 'flatscreen' variant toegevoegd. Hierdoor komt de foto als het ware los van de wand te staan en krijgt conventioneel canvas een bijzonder modern en strak karakter.

Flatscreen canvas

Flatscreen canvas

Bovengemoemde prijzen voor particuliere fotografie zijn inclusief 21% BTW.

Fotograaf Zwolle - Raalte