FOTOGRAAF FOTOSTUDIO HEINO

Foto van de pomp in het centrum van Heino gemaakt voor eigen communicatie uitingen.

Fotograaf Fotostudio Vincent Hartman Fotografie in Heino, gemeente Raalte is inmiddels een begrip geworden voor veelzijdige fotografische dienstverlening voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. De fotostudio is gevestigd in de voormalige werkplaats van Zandwinningsbedrijf Lokin aan de achterzijde van Pastorielaan 2, ingang Woolthuisweg. Het zandwinnings bedrijf Lokin is ondermeer bekend van het uitgraven van de Wijthmenerplas ten oosten van Zwolle, in de jaren zeventig. Vincent Hartman heeft daar destijds veel uren op, in en aan het water doorgebracht met onder andere surf vereniging 'Kantje Board'. Het fotografiebedrijf kent haar oorsprong dan ook in Zwolle.

Onder de handelsnaan Vincent Hartman Fotografie werkt de fotograaf uit Heino voor particuliere opdrachtgevers in ondermeer de volgende disciplines:

 • Portretfotografie, familiefoto's, kinderfotografie, babyfoto's, profielfoto's, loveshoots en zwangerschaps shoots;

 • Bruidsfotografie, een volledig pakket inclusief hoogwaardig album en vele extra's;

 • Beauty fotoshoots en make-overs, in samenwerking met lokale haarstylisten en visagisten.

Onder de naam STUDIOVHF wordt de fotografie verzorgd voor zakelijke opdrachtgevers:

Fotostudio heino

De opnameruimte met vaste rondwand en flexibele lichtopstellingen voor familiefoto's tot 20 personen, middelgrote producten en kleine producten tot op macro niveau.

(P.S.: deze pagina is niet up to date… maar op het moment dat er nieuws is gaan we er weer mee aan de slag!)

De nieuwe pui voor directe toegang vanaf de parkeerplaats. Grote producten kunnen eventueel via de grote openslaande deuren rechtstreeks de opnameruimte ingedragen worden.

Ontvangst ruimte met koffiecorner, kledingrek, kappersstoel, visagiekruk en goed verlichtte spiegel.

fotograaf heino

Lokaal maakt Fotograaf Heino ook foto's voor de kwaliteits uitgaven zoals Hoezo?Heino, de Roalter Wind, het Beleven Magazine en diverse andere uitgaven van Salland Wonen, de Gemeente Raalte, de Gemeente Olst-Wijhe, Zorggroep Raalte en de Provincie Overijssel.

De trendy krant HoezoHeino? uitgegeven door N35 Media uit Heino. Een uitstekende samenwerking met tekstschrijvers Rudi Buitenkamp en Karin de Graaf en de vormgevers van N35 Media.

De Roalter Wind werd tot eind 2013 uitgegeven door Het Communicatiegilde en verspreid in de gehele gemeente Raalte.

In 2011 hield Vincent Hartman ter gelegen van 25 jarig jubileum van het dorpsfeest Pompdagen in Podium Heino een expositie van 5 portretten van de oprichters van de Pompdagen, aangevuld met portretten van andere Sallanders. Het idee van de Heinose Pompdagen is ontstaan na het grote dorpsfeest ter gelegenheid van het 750 jarig bestaan van Heino. 

De oprichters van de Pompdagen:

 • Ton van den Berg

 • Carla Hoge

 • Stien Flipse

 • Henk Hofman

 • Jan Hageman

Links de aankondiging van de expositie ter gelegenheid van 25 jaar Pompdagen Heino, rechts het portret van oud Burgemeester van Heino, Ton van den Berg.

Uitzicht vanuit de editing room op de groene weide in het centrum van Heino

De heinose evenementen en het verenigingsleven.

Naast bovengenoemde fotografische disciplines ondersteunt de fotograaf in Heino ook diverse evenementen en initiatieven in het dorp als sponsor, adverteerder of met beeld materiaal. Een aantal van deze evenementen vind u terug in de 'Gallery Evenement' en bij de nieuwsitems.

PecZwolle heeft moeite met het eerste van vvHeino en wint met 3-1. 2 jaar later promoveert Heino naar de eerste klasse.

Terugkerende initiatieven, activiteiten en verenigingen waar wij steeds weer met veel plezier onze bijdrage aan leveren zijn:

 • de vele activiteiten georganiseerd vvHeino: "vvHeino, meer dan voetbal alleen";

 • de Salland d'Huzes, 6 x beklimmen van de Lemelerberg, om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, onder het motto: "opgeven is geen optie!";

 • In The Attic Live music festival, ondersteuning jonge muziekanten en bands;

 • Fietstoerclub Heikera;

 • De Farmstacle run, een obstacle run in het landelijk gebied rond Heino "onder droad deur drek vrett'n".

Jeroen van Rossum in actie voor de promotiebeelden van de Farmstaclerun Heino 2015

Tom Veltien in actie op het 'In The Attic' live music festival in Café Restaurant Marktzicht Heino.

En vele andere initiatieven zoals: Serious Request Darts, Muziekvereniging Salland, de Te Gekke Sterrensow op de Pompdagen, feestweekend Lierderholthuis, Basisschool St.Nicolaas, Carnavalsvereniging de Sokkestoppers, de Sallandse Wandelvierdaagse, Stichting Heino's feest, Round Table voetbaltoernooi, De Cannonball Run (cliniclowns) en ongetwijfeld nog een aantal..:)

Weer zo'n mooie aanval tijdens de kampioenswedstrijd van vvHeino ME1.

Gerard Journee trotseert de Lemelerberg tijdens de Salland d'Huzes

Bedankt voor het bereiken van het einde van deze pagina. Wij wensen u nog veel kijkplezier op onze websites.