Dirk-jan kolk 50 !

De achtste augustus stond al vroeg bij menigeen in de agenda. Dan zou het feest plaatsvinden ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Dik-Jan Kolk, geboren in Heino op 6 augustus 1965. Aan mij de eer dit feest vast te leggen.

Dirk-Jan deelt biertjes uit.

Ondergetekende kwam een tikkie laat terug van een wedding aftershoot en kwam zowaar in een file terecht op de Stationsweg in Heino. Via de Tulpenboom een snelle detour genomen zodat ik nog net de oorzaak van deze file kon vastleggen. Vrienden hadden een actie bedacht dat Dirk-Jan mooi met een rijdende tap biertjes kon gaan uitdelen in het centrum van Heino. Het duurde dan ook niet lang voordat ik met een biertje in de hand stond en de rest van de avond heb ik dan ook het nuttige met het aangename verenigd.

De buren in de weer met de traditionele versieringen.

Dagen er voor was ik getipt dat de avond voor zijn verjaardag de buren zijn voortuin zouden versieren, en ik kwam daar dan ook toevallig net even langs.

Een geweldige locatie, fantastisch weer, goede band, voldoende van alles en vanzelfsprekend goed volk zorgden voor een uitstekende sfeer!

Inderdaad, Harleys zijn mooie machientjes!

Het duurde dan ook niet lang voordat het feest op gang kwam en het ging door tot in de late uurtjes. De bovenstaande foto's wilden we u alvast niet onthouden.

De overige foto's vind u hier: **foto's**Dirk-Jan Kolk 50**foto's**

( de foto's zijn uitsluitend via deze pagina toegankelijk, dus als u wilt delen kunt u de link naar deze pagina gebruiken: https://www.vincenthartmanfotografie.nl/dirk-jan-kolk-50 )

Dirk-Jan, Ik zie je graag binnenkort weer voor mijn camera voor een paar coole shots met de Harley Davidson!

FOTOGRAAF HEINO