SALLAND D'HUZES 2016 / by Vincent Hartman

Vandaag stond alweer de 8e editie van de SALLAND d'HuZes op het programma. Dé goede doelen tocht van SALLAND!  Dit keer ging de opbrengst van maar liefst € 4680,- naar de KWF via de 'Samenloop voor Hoop Raalte', de Homeride (Ronald MCDonalds Kinderfonds) en Care4Kids Event Heino.

Een overzicht van de sponsoren van de Salland d'Huzes

Ook Fietstoerclub Heikera wat weer van de partij

Gelukkig waren de weersomstandigheden beter dan voorspeld en kwam de regen pas na de overhandiging van de cheques. Wel waren de lichtomstandigheden nogal uitdagend. De eerste actiefoto's zijn gemaakt met ISO 6400 bij f5.6. Later klaarde het gelukkig op en kon ik verder werken met normale waarden.

De service van de vrijwilligers van de Salland d'Huzes reikt ver, daar in de berm op de Lemelerberg werd ik voorzien van een lunchpakket en koffie!

In de berm gezellig gebabbeld met de moeder van deze medewerkster van Sportbedrijf Raalte.

Een bijzondere Salland d'Huzes voor mij want het zal mijn laatste zijn. Gelukkig vanwege een goede reden, namelijk de verhuizing naar Schotland. Helaas betekent het wel dat ik vandaag geen tijd meer heb voor het verder verwerken van de foto's, omdat ik mij straks zal verplaatsen in de rol van Photographer Scotland

Eind van de week zullen de foto's klaar zijn via een link in dit artikel. Ik zie u hier dan graag weer terug!

Alle foto's zijn nu online:  FOTO's Salland d'Huzes 2016.                

Een passend geschenk van de organisatie voor het vastleggen van de Salland d'Huzes de afgelopen jaren. Enorm gewaardeerd, bedankt!