FarmstacleRun Heino 16 augustus 2015 / by Vincent Hartman

De eerste FarmstacleRun in Heino was een daverend succes. Zo'n 500 deelnemers trotseerden weer, wind en vooral veel modder, klauterwerk over hooibalen, een glijbaan en landbouw voertuigen. En natuurlijk veel water, heel veel water. Wat een bikkels!  Ook ondergetekende is niet geheel droog gebleven en dan niet alleen vanwege de constante regen maar ook omdat ik de ondergrond waar ik mij zo nu en dan comfortabel genesteld had niet altijd even droog was. Onder het motto: Alles voor een goede foto! Ook het publiek stoorde zich niet aan een druppeltje regen meer of minder. De deelnemers werden bij nagenoeg alle Farmstacles aangemoedigd door een enthousiaste menigte.

Woonachtig in de hoodstad van de biologische varkenshouiderij Heino was deze modderpoel bij Overesch Ecologische Landbouw natuurlijk een van mijn favoriete Farmstacles. De varkens keken wat verbaasd naar deze plotselinge belangstelling, maar wroetten en badderden zelf rustig door.

Een veelzijdige Heinoër op driekwart van het parcours op weg naar de finish.

Klauteren en zwemmen in de grote vijver in Heino.

De brandweer zorgde ervoor dat de deelnemers zich even later fris en fruitig aan de finish konden vertonen doormiddel van een krachtige massage douche.

Echte bikkels blijven lachen!

Meer foto's kunt u bekijken via de volgende link:

 **FOTO's**FarmstacleRun Heino 2015**FOTO's**

Veel kijkplezier!

Vincent Hartman