FarmstacleRun Heino 2016 / by Vincent Hartman

De start van de 13,5 KM om 12.30u

De 2e FarmstacleRun in Heino zit er op. Een evenement dat eigenlijk FarmSpectakelRun zou moeten heten, want een spectakel dat was het! Zo'n 1000 deelnemers startten op steenworp afstand van STUDIOVHF en natuurlijk waren fotografen Thomas Feickens en Vincent Hartman van de partij. Wellicht wat minder vanzelfsprekend voor Vincent want die zit midden in een verhuizing en kwam net een uur voor de start terug uit Schotland.

Het was voor hem dan ook om meerdere redenen een bijzondere dag. Het zogenaamde Boerenerf op het weiland vlak bij hem voor de deur stroomde al vroeg vol met vele bekenden uit het dorp en ook een collega uit Zwolle verscheen aan de start.

Nieuw dit jaar, was de kids run

Bijzonder ook omdat Thomas Feickens met de telezooms op pad was langs de obstacles en Vincent het moest doen met de vaste brandpunten 20mm , 50mm, 100mm en de 300mm f2.8. Die laatste bleek al snel veel te lang voor start en finish veld en de obstacles rondom de kerk en de tas werd weer lichter. In en uitzommen was weer als vroeger, dwz. naar voren en naar achteren lopen, zorgvuldig je positie kiezen etc. De 'beperking' bleek echter ook een zege want je gaat ook andere foto's maken zoals de foto's hieronder.

Met de groothoek bovenop de actie

Met de groothoek onder de actie!

De winnaars van de FarmstacleRun Heino 2016 waren René Poppe en Sabine Spreen op de 13,5 km en Bob Mulder en Lisette Holsappel op de 8,5 km.

Nieuw dit jaar was onder andere de obstacle 'Stroekie Doek'n' na idee van het illustere trio Boerdijk, Seine en Blom, dappere deelnemers aan de FarmstacleRun 2015.

Deze man was een beetje verrast door alle obstacles midden op straat

Met het oog op de verhuizing hebben we weinig foto's kunnen klaarmaken. De foto's die al klaar zijn vind u hier: FARMSTACLERUN HEINO 2016.

Als Virgin Media doet wat ze moet doen dan zijn we eind van de week weer online en kunnen we komend weekend weer verder met editen, editen, editen!

Wij zien u dan graag weer terug op deze site.

Update 20160727 : alle foto's zijn nu online!

Neem intussen ook even een kijkje bij ons aanbod fotografische dienstverlening voor zakelijke opdrachtgevers: Bedrijfsfotografie.

Deze trotse deelnemers hebben de finish gehaald!