vvHeino 4 kampioen! / by Vincent Hartman

Een paar weken terug kreeg ik een appje van Gerco Bijsterveld. Hij vertelde dat Heino 4 op 8 mei thuis kampioen zou kunnen worden in een wedstrijd tegen Lemelerveld. Of ik wat prachtige foto's zou kunnen maken en wat dat dan zou kosten? Keurige vraag natuurlijk, maar zo'n wedstrijd kost een beetje tijd en de nabewerking al helemaal.

Zondag rekenen we 150% van het opname tarief. Dus stel dat ze kampioen zouden worden, dan zou er niets meer in de bierpot zitten! Een professioneel beeldverslag ten kostte van de bierpot, kijk dat zijn nog eens prioriteiten!

Dus even snel even op de website gekeken wie er allemaal in Heino 4 speelden en de afspraak gemaakt dat ze een dikke rekening zouden krijgen als ze zouden verliezen. De meesten gaan dan toch sjacherijnig naar huis en dan blijft er geld over.

De heren van Heino4 hadden blijkbaar voldoende vertrouwen in de goede afloop en gingen akkoord met het voorstel.

Al een kwartier na de aftrap begon ik te begrijpen waarom:

Mark Oosterlaar scoort het eerste doelpunt

Op deze zondagmorgen begon  de tribune al vroeg vol te druppelen, voornamelijk familie en vriend(in)en van het thuisspelen de team, maar zoals gebruikelijk ook een vertegenwoordiging van het altijd sportieve en gezellige Lemelerveld.

 

Ze kregen mooi voetbal voorgeschoteld:

Kelvin Bonhof

Eelko Strijdveen, heer en meester op het middenveld!

Ljen Mekers

Martin Roeke

Heino had Lemelerveld natuurlijk best een doelpunt gegund, maar zelfs een penalty kon daar niet voor zorgen.

Uiteindelijk wonnen de heren van Heino4 met 5-0.

Heren gefeliteerd met het kampioenschap!

Meer foto's kunnen jullie zien via volgende link: vvHEINO 4 KAMPIOEN

 

Had uiteraard graag meegevierd in de kantine, maar jullie foto's moesten klaar en ik kon ook niet met een bierlucht aankomen in Schotland.

Groeten uit Falkirk!