Hoezo?Heino tiende editie / by Vincent Hartman

Een stilstaande Rob Popping. Voor deze coverfoto hadden we aanzienlijk meer controle dan op het circuit waar hij met snelheden tot 270 Km/u voorbijraasde. Een eenvoudige opname was het trouwens niet met twee flitsers die handmatig gericht moesten worden omdat de juiste positie van het statief midden op de Stationsweg was (met dank aan Thomas Feickens en Vincent de Gruijter). We hadden om 18.30 afgesproken en dan is er veel verkeer rondom de kerk, Hoezo rustig dorp? Voor het artikel over deze motorcoureur hebben we ons uitstekend vermaakt op een zonnig TT circuit te Assen

Dit is de 10e Hoezo?Heino. Een lekker dik jubileum nummer. De eerste Hoezo?Heino verscheen in december 2010 naar ontwerp van Maarten Metz van Ontwerpbureau Lood en uitgegeven door N35 Media. De teksten worden geschreven door Rudi Buitenkamp en Karin de Graaf, STUDIOVHF verzorgt de fotografie. Hoezo?Heino heeft ten doel het dorp Heino op de kaart te zetten in de omliggende regio en de Heinose bedrijven te promoten. We hebben dan ook weer veel hardwerkende en initiatiefrijke Heinose ondernemers mogen portretteren. 

De redactionele artikelen worden in deze jubileum editie gewijd aan de bovengenoemde Rob Popping, De Muziek-estafette, Radioman Karel van Cooten en de wandeling van Wijhe naar Heino langs de historische plek Hagenvoorde:

Daar kwamen we zowaar een van de initiatiefnemers van de Farmstacle Run tegen waar ook nog een pagina in Hoezo?Heino aan gewijd is.

Als u dit leest ligt het blad weer op de mat bij 45.000 adressen in Zwolle-Zuid, de gemeente Raalte, Dalfsen, Lemelerveld, Hoonhorst en Wijhe.