Nieuwe website Vincent Hartman Fotografie live! / by Vincent Hartman

Zoals je ziet heeft deze site een compleet nieuw en fris ontwerp gekregen. Fotostudio Vincent Hartman Fotografie ontwikkelt zich continue en deze site kon natuurlijk niet achterblijven. 

Al enige tijd geleden is er in de gallery een scheiding aangebracht tussen zakelijke fotografie en fotografie voor particulieren. In februari dit jaar is de nieuwe site  STUDIOVHF er bijgekomen die zich uitsluitend richt op de zakelijke doelgroep. Helemaal de knip maken vond ik eng want de site funtioneerde prima in de zoekresultaten zoals hij was, maar dat het moest gebeuren was voor mij helder. Een recente ontmoeting met een nieuw contact uit de reclame legde nog even haarfijn de vinger op zere plek en de bezwaren die ik had heb ik daarna snel overwonnen en technisch goed kunnen oplossen met behulp van advies van anderen. Ook dankbaar ben ik voor de feedback van klanten die me recentelijk door hun bril hebben laten kijken.

Als je linksboven klikt (of rechts op je mobiel) kom je op de homepage terecht. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!