Verbouwing Fotostudio / by Vincent Hartman

We zijn druk bezig met weer een verbouwing van de fotostudio. De ingang wordt verplaatst van de zijkant naar de kant van de parkeerplaats. Er wordt een nieuwe ruimte gecreëerd, waar gewacht, ge- relaxed, omgekleed en overlegd kan worden. Tevens wordt de plek voor de hairstyling en visagie verplaatst vanuit de opnamestudio naar deze nieuwe ruimte. Ook wordt er een extra werkplek gemaakt voor beeldbewerking zodat meerdere fotografen en beeldbewerkers gelijktijding kunnen werken. De opnamestudio wordt tevens voorzien van airconditioning.

De ingang voor grotere produkten ten behoeve van productfotografie blijft uiteraard behouden. Ook wordt de parkeerplaats aangepakt met duidelijke parkeervlakken en worden de borden vervangen, zodat het duidelijker wordt waar je moet zijn. 

De fotostudio van VHF wordt steeds beter gevonden door klanten van buiten de regio Zwolle - Raalte. Door de centrale ligging komen er vanuit heel Nederland klanten naar de studio voor uiteenlopende opdrachten zoals, portret- en profielfoto's, productfotografie, familiefoto's en vriendinnenshoots. Reclame en lifestyle opdrachten worden veelal op lokatie uitgevoerd evenals bedrijfsfotografie en interieurfotografie. 

Deze verbouwing samen met de continue investering in ICT, software, dataopslag, opname-apparatuur en trainig faciliteert de verdere groei van StudioVHF.