Bloembastisch / by Vincent Hartman

800 mensen zagen het daverende succes van “Kerst in Style” vorig jaar. Frits Hoogers van FLORAFRITS betrad dit jaar weer de planken van de Deventer schouwburg. Een show die grootser, vernieuwender en nog spectaculairder was. De Jamie Oliver onder de bloemisten maakte ‘gerechten van bloemen’ en uitbundige theaterstukken. Van exotisch tot ingetogen, zwevend tot knallend. De wervelende show had een bijzonder decor met nieuw talent, dans, plantaardige modeshow, zang, humor en natuurlijk bloemen en glitter. Voorafgaand aan de show was er een trend-proeverij, met fotografie, champagne, mode, kunst, sieraden, wijnen en meer. De foto's van de aankondigings poster vind u in de Gallery Events.

VHF was ook dit jaar weer van de partij met een expositie en een informatiestand. Dit jaar was het team versterkt met een heus promotieteam ! Ook verzorgden we weer een fotografisch verslag van beide avonden en maakten we portretten van velen van u, met dank aan: Nienke Kroon en Inge Hegteler. 

De foto's kunt u bekijken via de links hier onder:

Portretten Maandag 26 november 2012

Foto's show Maandag 26 november 2012

Portretten Dinsdag 27 november 2012

Foto's show Dinsdag 27 november 2012

Veel plezier met het bekijken van de foto's en graag tot ziens !