'Willy vertel nog eens...' Roalter Wind, Zomer 2013 / by Vincent Hartman

Weinig zomer in het zomernummer van deze 11e Roalter Wind. In dit nummer gaan we op zoek naar de ijsbanen van de gemeente Raalte en besluit de fotograaf het comfort van zijn fotostudio op te zoeken. Willy Koerhuis zit in een lekkere wollen trui aan de stamtafel bij De Heeren Mode. Toch hebben we ondanks deze 'horror zomer' toch nog wat zonnestraaltjes kunnen vastleggen voor de rubriek 'tegenwind' en waren we er getuige van dat Ben Kogelman zich in het zweet werkt in de rubriek 'Woar bin ie d'r ene van?'

Een selectie van de **FOTO'S** kunt u zien in de Gallery Redactioneel op de zakelijke site en in de Gallery Portret op deze site. **FOTO'S** Met zo hier en daar een klein verhaaltje over de totstandkoming van de foto's.