Voetbalclinic olv Louis van Gaal en Patrick Kluivert / by Vincent Hartman

vvHEINO 1 en Rohda Raalte 1 betraden samen de 'arena' van Rohda voor het goede doel om 'Stop Kindermisbruik'. Een pittige en sportieve clinic die de nuchterheid en vriendschappelijkheid van de Sallanders eer deed! Met uitzondering van een enkele op effectbejag uitzijnde verslaggever dan...(over Roalter Wind gesproken!)

Na een uitstekend buffet geserveerd door Joop van den Enk himself, had ik in goed overleg met mijn professionele collega besloten om elkaar niet voor de voeten te lopen en mij te beperken tot wat actie opnames van onze 'eigen jongens'. Per slot van rekening stond mij de match tussen PECZwolle 1 en Heino 1 nog goed in het geheugen: PEC Zwolle met moeite langs Heino 1 en kon ik beter m'n energie bewaren voor het echte spektakel. Daar waar Zwolle in Heino het voordeel had van een veld en een verlichting op eigen niveau, moest Heino aantreden op een stuk grond wat de naam grasmat niet mag dragen. Daar waar menig weiland in de regio al gegierd is door Jansen Wijhe en er veel beter bijligt, vond deze top-clinic plaats op een stoffige bruin-legergroene substantie. Vanzelfsprekend liet Heino1 zich niet kennen en liet zich van zijn beste kant zien. Ik kon derhalve niet achterblijven en met een 'verlichting' vergelijkbaar met die van het rangeerterrein op het station van Zwolle heb de volgende foto's gemaakt:**FOTO's**FOTO's**

Nagekomen bericht:

In het clubblad van de vvHeino, genaamd 'Heino Sport' staat in het maart nummer 2016 een leuk artikel over D6 speler Wouter Karssenberg die aan de hand van Louis van Gaal het veld op mog lopen en ook een bal kreeg met de handtekeningen van Louis van Gaal en Patrick Kluivert.

Wouter met de inmiddels versleten bal