Roalter Wind 12 ! / by Vincent Hartman

Het twaalfde nummer van de 'Glossy die niet glimt'. De uitgave van Het Communicatiegilde dat zowel vernieuwend als conservatief is voor het Sallandse Raalte. Vernieuwend in de zin van een sterke focus op inhoud, kwaliteit en appelerend aan de lange termijn visie van de adverteerder. Conservatief in de zin van investeren in kwaliteits drukwerk in plaats van webmedia, en steevast een terugblik naar het roemruchte verleden van de kern van het Sallandse platteland. Wel met het oog op de toekomst van de sportieve talenten die Salland voortbrengt, zoals in dit nummer de talentvolle judoka Rico Harder die hard op weg is naar de wereldtop. Ook vernieuwend is de aandacht voor vernieuwende en duurzame concepten en initiatieven van Woonerf De Stamhoeve en de Maathoeve met 'logische' en regionale produkten. In dit nummer gaan we op reis met de stoomtrein van Deventer naar Ommen en doen onderweg de geboortegrond aan van Der Tolle Sander Booijink. Doorregend en verkleumd komen we aan in Broekland en daar is er niets beter dan jezelf op te warmen aan de haarden van Bruggeman kachels,'Vurig Verlangen'! Dan natuurlijk de cover met Arnold Struik de beroemde/beruchte? horeca ondernemer uit Lemelerveld die verantwoordelijk was voor 'De Melkweg aan de wetering' en de meest trendy bands naar Salland haalde. Ook Heinoërs aan de Canadastraat weten er over mee te praten.

Natuurlijk gaat er niets boven de gedrukte media van DDMC maar een sneak preview van een selectie van de foto's van de RoalterWind kunt u zien in de Gallery REDACTIONEEL en de Gallery RECLAME fotografie.