Nieuwe website online! / by Vincent Hartman

De fotostudio van Vincent Hartman Fotografie is een veelzijdig fotografiebedrijf en bedient zowel de particuliere als de zakelijke doelgroep in de regio Zwolle en Raalte en ver daar buiten. Jaarlijks valt gemiddeld tussen de 66 en 75% van de omzet in de categoriën reclame- en bedrijfsfotografie, productfotografie, interieurfotografie en redactionele fotografie. Speciaal voor deze doelgroep, met een meer landelijke oriëntatie hebben we een nieuwe website in het leven geroepen: WWW.STUDIOVHF.COM. De website WWW.VincentHartmanFotografie.nl blijft als hoofdsite bestaan. De naam StudioVHF is ontstaan als afkorting van de erg lange naam 'Fotostudio Vincent Hartman Fotografie' en een van de relaties van VHF met een meer internationale oriëntatie gebruikte deze naam in een conversatie. Sindsdien kwam de naam ook veelvuldig voor op deze site en blogsite's omdat het veel korter is. De URL's waren al enige tijd in ons bezit en de naam StudioVHF is inmiddels toegevoegd aan het handelsregister als officiële handelsnaam van VDFP B.V.