Nieuwe Coating Fotostudio / by Vincent Hartman

Op 14 oktober wordt de rondwand in de Fotostudio voorzien van een nieuwe coating. Dit betekent dat de studiovloer tot en met 16 oktober niet betreden mag worden en wij op deze dagen geen studioshoots kunnen inplannen.

De rondwand heeft afgelopen jaren uitstekend gefunctioneerd met een latex coating op de wand en versterkte vloer met een matte 2-componenten laklaag. Na de laatse schoonmaak ronde is de vloer gedeeltelijk gerepareerd en hier en daar is de coating bijgewerkt. Inmiddels begint er kleurverschil te ontstaan tussen vloer en wand en de vloer in alleen nog maar 'wit' als die vol in het licht staat. Dat beperkt de vrijheid in de dosering van het licht en plaatsing van schaduwen. Bovendien kost het te veel tijd in de nabewerking onregelmatigheden weg te werken. Gelukkig hoeven wij door de komst van de specialisten van Limbowand® dit keer het wiel voor de nieuwe coating, niet meer zelf uit te vinden.

De fotostudio van Vincent Hartman Fotografie ligt centraal tussen Zwolle en Raalte in het mooie Sallandse dorp Heino. Door de rondwand en het plafondrail systeem met stroompunten uit het plafond zijn wij flexibel in de opstellingen. Of het nu gaat om een profielfoto een stemmige loveshoot of productfotografie. Groepen tot ongeveer 20 personen kunnen wij goed aan. De studio heeft een aparte ruimte voor bespreking en omkleden en deze ruimte heeft een goed verlichtte spiegel met neutraal licht, kappersstoel en visagiekruk. De gelijkvloerse studio is ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Via de ruime parkeerplaats is er directe toegang tot een grote laaddeur voor het uitladen van grotere producten.