Kom maar op met uw opdrachten ! / by Vincent Hartman

Wij zijn er klaar voor!

Met nog minder dan een TB te gaan werd het tijd de opslagruimte uit te breiden. Het gaat immers hard met de MB-tjes tegenwoordig! De tijd van een extra kast met negatiefmappen ligt ver achter ons (overigens hebben we alle negatieven en dia positieven sinds 1987 nog steeds in het bezit) en het zou toch sneu zijn als we uw opdracht niet zouden kunnen uitvoeren omdat we de data niet kwijt kunnen... U kunt ervan verzekerd zijn dat uw foto's bij Fotostudio Vincent Hartman Fotografie veilig meermalig zijn opgeslagen en ge-back-upped. Hiervoor hebben wij de experts van Digiworks ingeschakeld. Afgezien van het feit dat een degelijke netwerk structuur en opslag van data van levensbelang zijn voor de continuiteit van StudioVHF, worden wij met enige regelmaat gevraagd 'die ene foto' nog eens door te mailen. Het goed administreren en bewaren van foto's is voor een groot aantal van onze opdrachtgevers geen vanzelfsprekendheid. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. 

(Ik heb overwogen van dit high-tech IT spul een dito foto te maken, maar het gewoon even snel met het mobieltje gedaan. Ach een fotograaf is ook maar een mens)