In The Attic, live music festival / by Vincent Hartman

De negende editie van 'In The Attic' was weer anders dan anders. Niet in de laatste plaats vanwege de twee locaties, Cafe Restaurant Marktzicht voor de bands en singer songwriters en Cafe Biljart De Baron voor de DJ’s Pascal, Gerco en Jasper. Ondanks een wat ongelukkige planning met andere evenementen in het dorp en het dorpsfeest in Broekland, was In The Attic toch goed bezocht al kwam het wat laat op gang. Bijzonder voor de fotograaf was dat deze editie van 'In The Atic' precies viel in de '40dagenzonderalcohol' actie van #RaalteGezond (twitter: @40dagenRaalte) en ik als deelnemer nog niet op de helft was. In het hol van de leeuw dus, met koffie, groene thee, spa rood, water en Rivella (ik kan het me nog herinneren, dus weer een voordeel gevonden...).

Het beeldverslag vind u hier: **FOTO's**20140322 #ITAHEINO**FOTO's**