Hoezo?Heino 3e jaargang nummer 5 / by Vincent Hartman

Weer een nieuwe editie van #HoezoHeino? ! Een mooie stukje ‘city-marketing’ dat bijdraagt aan de bekendheid en de veelzijdigheid van het dorp. Ook in deze editie van hoezoheino? wordt weer duidelijk dat Heino van vele markten thuis is. Van trendy juwelen tot zonnepanelen en van culinair genieten in het buitengebied tot trouwen en vergaderen in Havezathe Den Alerdinck.

In de categorie sport maakten we kennis met Dennis Koopman, supertalent op de motor. Voor de coverstory hadden wij ditmaal de eer nader kennis te maken met portret- en modefotograaf Fleur Koning die met haar aparte stijl voor verschillende bekende opdrachtgevers werkt en in 2010 de Waarderingsprijs Nieuwe Maan ontving.

(uit het voorwoord van Martijn Jansman van N35 Media en uitgever van #HoezoHeino?)

Een selectie van de foto's kunt u zien in de **FOTO'S**Gallery Zakelijk**FOTO'S** op deze site.