8e editie ‘In the Attic’ Live Music Festival / by Vincent Hartman

Het achtste 'In the Attic' festival vond plaats in Cafe Restaurant Martkzicht in Heino met de bands Red Lips, The Muncks, Transmission, The Schiw, Thomas Dozeman en de Nieuwe Stempel.Voor het eerste was er een middagprogramma met medewerking van leerlingen van het Carmel College Salland en muziekdocent Hans Doeleman. Een debuut beleefde ook DJ Jasper Esman uit Heino, waardoor het muziekaanbod nog gevarieerder werd. Het festival is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid in kwaliteit en bezoekeraantallen. Zowaar was nu ook het tweede podium met 2 spots verlicht en waren de artiesten nu ook zichtbaar en fotografeerbaar.

Wij waren dus weer van de partij en maakten het volgende fotoverslag: **FOTO'S**20131130 #ITAHEINO**FOTO'S**.