Bloemelicious, Theater van en met Bloemen / by Vincent Hartman

Afgelopen woensdag hebben wij weer genoten van de theatershow van Florafrits in de Deventer Schouwburg. Dit keer deed hij de Plantaardige Vormgeving samen met collega bloemisten Chris Derksen en Patrick Benneker. Gitariste, tekstschrijfster en cabaretière Dorine Wiersma praatte het geheel aan elkaar en zong een aantal van haar pikante, maar heel herkenbare teksten!:)

Het Clusius College Alkmaar was ook weer van de partij en tekende voor de plantaardige modeshow. Cabaret en dans werden verzorgd door Rythm Divine en Apropos. Zangeres Eva Luitsz ondersteund door haar vriend op gitaar zorgde ook weer voor een prachtig geluid. In de foyers had VHF een kleine stand met onder andere een slideshow van de portretten gemaakt tijdens de vorige show in de Deventer Schouwburg, genaamd Bloembastisch (zie tags hieronder). De stand was verzekerd van voldoende traffic door de situering naast Bosrestaurant Joppe en de fotograaf van STUDIOVHF kon genieten van de culinaire proeverij :)!

Tijdens de show moest er zoals gebruikelijk bij theaterfotografie zo nu en dan een tandje bijgeschakeld worden, de lichtomstandigheden vielen vaker dan me lief was onder de categorie 'fotograafje pesten':) Afijn dat houd je scherp zullen we maar zeggen.

Aan het eind van de avond dacht ik even dat onze geliefde Britse Duffy het podium op kwam lopen voor een spetterende performance, maar dit was natuurlijk onze eigen Haagse Suzanne de Rooij, een krachtige en veelzijdige zangeres en performer.

De foto's van deze weer bijzonder geslaagde avond vind u hier: BLOEMELICIOUS 20141126