hoezo?heino 4e jaargang editie 9 / by Vincent Hartman

Goede planning kon niet voorkomen dat we vlak voor de deadline pas de Cover reportage maakten voor deze 9e editie van hoezo?heino. Op deze dag was immers de ploeg van Henk Schipper voor het eerst bijeen. Op deze mooie zonnige herfstdag was het een drukte van belang in het dorp, de terassen zaten vol en van alle kanten kwam de pers toegesneld. Wij hadden inmiddels de set voorbereid voor deze foto, want Henk wilde zsm weer aansluiting vinden bij het peleton. Radio Veronica was ook in het dorp met Heinoër Arjan de Kranteman en Rick van Velthuysen. Wij hadden er al de nodige uurtjes opzitten en de maag van de fotograaf maakte knorrige geluiden. Gelukkig werd dat gehoord door een overvliegende Taaluil met heerlijke croissants!

Een bijzonder afwisselend nummer is het geworden deze wintereditie, een portret van de 90-jarige Greet Wassink, een uitvoering van de Heinose muziekvereniging Ons Genoegen en een nachtelijk avontuur om de prestaties van de Heinose onderneming 4You Sound tijdens het Amsterdam Dance Event vast te leggen. Het nummer ligt vanaf 26 november 2014 bij 45.000 adressen op de mat in de gemeente Raalte, en de plaatsen Lemelerveld, Dalfsen, Hoonhorst, Zwolle-Zuid en Wijhe. Woont u niet in het verspreidingsgebied dan kunt u het blad hier lezen: Hoezo?Heino.