Bedrijfsfotografie Zwolle / by Vincent Hartman

Bij de lancering van de nieuwe site van Vincent Hartman Fotografie in juli van dit jaar hebben we de zakelijke fotografie volledig losgekoppeld van de particuliere fotografie, compleet met handelsnaam, briefpapier, etc. Bezoekers met een zakelijke behoefte worden met één klik de website uitgeleid naar de site van STUDIOVHF Zwolle. Andersom zijn er geen links naar deze site. Het doel van de site STUDIOVHF is het uitbreiden van het aantal klanten voor reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie, bedrijfsfotografie en redactionele fotografie. Dit werkt inmiddels goed, maar een beetje versterking vanuit de oude URL vincenthartmanfotografie kan geen kwaad. Daarom is deze site uitgebreid met zogenaamde landingpages voor iedere discipline:

RECLAMEFOTOGRAFIE

PRODUCTFOTOGRAFIE

INTERIEURFOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

REDACTIONELE FOTOGRAFIE

 

Deze site wordt nog steeds goed gevonden in Zwolle op bovenstaande zoekwoorden en de nieuwe pagina's helpen bij de instandhouding daarvan en het leiden van de bezoeker in de juiste richting.